top of page

Yritys

Nil-Group Oy on perustettu 2014 joka on kasvanut siitä nykyisen kokoiseksi.

Olemme toteuttaneet eri kokoisia ja tyyppisiä hankkeita. Matkanvarrella olemme huomanneet, että monella nuorella perheellä tai muunlaisessa elämätilanteessa olevilla henkilöillä ei ole mahdollista ostaa Upouutta kotia Suur- Helsingin alueelta korkeiden markkinahintojen takia. Tämän takia useampi ostaja joutuisi hankkimaan vanhaa asuntokantaa, josta on tullut yllättäviä korjaus ja ylläpito kustannuksia, jotka muuttivat aikaisemmin budjetoidun asumisen kustannukset.

Nyt olemme luoneet konseptin, jolla voimme tarjota myös näille ostajille mahdollisuuden päästä kiinni uuteen kotiin. Upouudessa kodissa ei ole moneen vuoteen tulossa yllättäviä kustannuksista, jolloin perheen budjetti on hyvin ennakoitavissa. Rakentamamme uudiskohteet ovat toiveidesi mukaan muokattavissa.

Rakennuttajana kohteemme rakennetaan kustannustehokkaasti sekä kodit ovat muokattavissa ostajan tarpeen ja elämäntilanette mukaan. Myymme asunnot maltillisella hinnalla, joka on mahdollista kustannustehokkaalla rakentamisella sekä meidän maltillisella katteellamme. Kaikki meidän rakentamat kohteet rakennetaan RS-rahoituksella, joka on ostajalle kaikkein turvallisin mahdollisuus päästä uuteen Upouuteen kotiin.

 

Toteuta unelmasi yhdessä meidän kanssamme jo tänään!

Rakennamme kohteita konseptilla, joka mahdollistaa etenkin nuorten perheiden oman upouuden kodin hankkimisen realistiseen hintaan. 

1

Asuntoa voi muokata erilaisilla ratkaisuilla, esimerkiksi lisäämällä keittiön kaapistoja, tai jättämällä vaikkapa yläkerran avoimeksi tilaksi ilman väliseiniä. Muutokset huomioidaan kauppasummassa kohde kohtaisesti.

2

Voit viimeistellä kohteen juuri oman näköiseksesi sinulle sopivalla aikataululla ja luoda unelmakotisi ilman taloudellista painetta.

3

Halutessasi saat meiltä myös kaiken valmiina viimeistelyä myöten, avaimet käteen -periaatteella.

4

Kiinnostaako kohde?

bottom of page